روز سهشنبه برای نخستینبار در تاریخ ایران و در سال دانشبنیانها، شرکتی استارتآپی وارد بازار سرمایه شد. فرابورس ایران دیروز میزبان عرضه اولیه ۵۸میلیون و ۶۰۰هزار سهم شرکت پیشگامان فناوری و دانش آرامیس یا همان «تپسی» بود تا صنعت جدیدی به بازار مالی کشور افزوده شود. با بورسی شدن این تاکسی اینترنتی به نظر میرسد مسیر برای ورود سایر شرکتهای استارتآپی نیز به بازار سرمایه هموار شود و از این پس دیگر شرکتهای فعال در این حوزه بتوانند در اتاق شیشهای اقتصاد فعالیت کنند.
نخستین شرکت استارتآپی وارد فرابورس ایران شد. شرکت پیشگامان فناوری و دانش آرامیس با نماد معاملاتی «تپسی» روز سهشنبه برای اولینبار بهعنوان نسل جدیدی از شرکتهای استارتآپی پس از ۲ سالفعالیت و عبور از مراحل مختلف ورود به بخش مولد اقتصاد کشور، توانست در بازار سرمایه پذیرش و عرضه اولیه شود. بهنظر میرسد پس از موفقیت این شرکت در ورود به فرابورس ایران مسیر برای سایر شرکتهای استارتآپی نیز هموار شده است و از این پس سایر شرکتهای فعال در این حوزه بتوانند وارد بخش شیشهای اقتصاد شوند. روز سهشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ عرضه اولیه سهام تپسی در بازار دوم فرابورس ایران انجام شد و به این ترتیب، صنعت جدیدی به بازار مالی کشور افزوده شد.
در عرضه اولیه این شرکت که ویژه صندوقهای سرمایهگذاری بود، ۵۸میلیون و ۶۰۰هزار سهم تپسی در کمتر از یک ساعت به فروش رفت. در کشف قیمت روز گذشته شرکت پیشگامانفنآوری و دانش آرامیس ۴۷ صندوق سرمایهگذاری نیز حضور داشتند. به این بهانه نشست ویژه عرضه اولیه سهام «تپسی» بهعنوان نخستین استارتآپ در بازار سرمایه ظهر روز سهشنبه با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس سازمان بورس و اوراقبهادار، مدیرعامل شرکت فرابورس ایران، معاون علمی و فناوری رئیسجمهور، رئیس کمیته اقتصادی دیجیتال مجلس، مدیرعامل شرکت تپسی و جمعی از مدیران ارشد بازار سرمایه برگزار شد.
توسعه بازار و دسترسی به خریداران عمده و تأمینکنندگان معتبر
یک درخواست، چندین پیشنهاد قیمت رایگان | بازار B2B ایران و بینالملل
تحول در زیستبوم سرمایهگذاری
احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در این نشست ابراز کرد: فضای اقتصاد کشور همزمان با ورود شرکتهای دانشبنیان به بازار سرمایه متحول شده است. در زیستبوم سرمایهگذاری کشور برای کسب





