خرید و فروش ارز نیمایی از طریق سامانه نیما انجام می شود. افراد برای خرید ارز ابتدا باید درخواست خود را در این سامانه ثبت کنند، پس از تایید درخواست آنها، در صورت عدم وجود مشکل با درخواست موافقت می شود. لازم به یادآوری است که در این بازار نیز احتمالاً کارمزدی مشابه کارمزد صرافی مشاهده می شود. پس از تایید درخواست متقاضی، فروشندگان مجاز به فروش ارز به متقاضی هستند. از آنجایی که سامانه نیما برای جلوگیری از اخلال و ساماندهی بازار ارز طراحی شده است، مکانی امن برای انجام معاملات است و به همین دلیل تمامی درخواست های خرید ارز باید تایید و تایید شوند. مردم همچنین باید از سیستم نیما برای فروش دلار نیمایی استفاده کنند. نکته مهم این است که فروشندگان می توانند نیم دلار خود را با قیمت مشخصی برای فروش عرضه کنند. اگر کسی ارز آنها را با آن قیمت خریداری نمی کند ، فروشندگان نیم دلاری می توانند نرخ ارز را برای تعیین نرخ ارز خود بررسی کنند. فروشندگان ارز نیمایی توجه داشته باشند که امکان فروش ارز به متقاضیانی که درخواست خرید ارز آنها تایید نشده است وجود ندارد و فروشندگان می توانند تنها به متقاضیانی که با درخواست آنها موافقت شده است، دلار نیمایی را بفروشند.
سقف خرید نیم دلاری کاربران بر اساس مفاد قانون سامانه یکپارچه معاملات ارزی متفاوت است. هر کلاس تا حدودی می تواند نیم دلار بخرد و سقف خرید برای یک تاجر قطعا با سقف خرید یک دانش آموز متفاوت است. همچنین لازم به ذکر است که افراد برای درخواست خرید ارز نیمایی نیاز به تاییدیه دارند. بانک مرکزی خرید و فروش ارز نیمایی را کنترل می کند و تا زمانی که درخواست خرید متقاضی تایید نشود، فروشندگان مجاز به فروش ارز نیمایی به وی نیستند. با توجه به اینکه سامانه نیما عمدتاً برای واردات و صادرات استفاده می شود، فروشندگان و خریداران دلار نیما می توانند به راحتی به تجارت فرامرزی بپردازند و از سامانه نیما برای این منظور استفاده کنند.
سقف نیم دلاری
دلار نیمایی یکی از پرطرفدارترین ارزهایی است که امروزه باید از طریق سامانه نیما دریافت کنید. برای دریافت هر نوع موجودی مالی محدودیت دریافت وجود دارد و خرید دلار نیمایی از این موضوع مستثنی نیست و امکان خرید آنلاین ارز نیمایی نیز وجود دارد. در مورد حد خرید، در واقع همه ارزها دارای محدودیت دریافت هستند که بسته به شرایط متفاوت است. دانستن سقف دریافتی بسیار مهم است اما معمولا سقف دریافتی با توجه به نیاز متقاضی تعیین می شود و جای نگرانی وجود ندارد. به عنوان مثال، تجار و بازرگانان سقف بیشتری برای معاملات تجاری خود دارند. سقف دریافت ارز بر اساس مقررات قانون نظام یکپارچه معاملات ارزی تعیین می شود. هرکسی با شرایط خود می تواند نیم دلار دریافت کند و نمی توان سقف دریافت خاصی را اعلام کرد. به طور کلی می توان گفت سقف دریافت نیم دلار بسته به دریافت کننده متفاوت است. وقتی شخصی برای دریافت نیم دلار وارد می شود و داده های خود را ثبت می کند، محدودیت دریافتی نیز برای او تعیین می شود. سقف دریافت هر ارز نیز با سایر ارزها متفاوت است. به عنوان مثال سقف دریافت دلار از صرافی ها با سقف دریافت دلار نیمایی دریافتی از سامانه نیما متفاوت است. افراد با توجه به شرایط خود و با توجه به قشری که در آن قرار دارند می توانند در سامانه نیما ثبت نام کرده و اطلاعات خود را وارد کنند. داوطلبان میتوانند پس از انتخاب رشته گواهینامه خود، حداکثر سطح کسب شده را ببینند و از آن مطلع شوند.
صرافی به نوع خاصی از شرکت سهامی یا سهامی اطلاق می شود که فعالیت آن به ویژه خدمات صرافی از جمله خرید و فروش ارز و سکه طلا می باشد. وظیفه انواع صرافی ها واسطه گری بین معاملات ارزهای فیزیکی و دیجیتال و سود حاصل از تفاوت قیمت خرید و فروش ارز است. صرافی علی حاجی ابول لو و شرکا با بیشتر از سی سال سابقه در زمینه طلا و ارز در کشور و زیر نظر بانک مرکزی به نام برند صرافی علیرضا در سال 1395 تاسیس شد. صرافی علیرضا اکسچینج alirezaxchange.com با شماره ثبت 509276 شروع به کار کرد این شرکت تا کنون تمام تلاش خود را برای ارائه خدمات دقیق، سریع و مطمئن به مشتریان جهت رفع بیشتر نیازهای آنان به کار بسته است. این شرکت خارج از کشور در چارچوب قانون ارزی بانک مرکزی ج .ا معتبر است. امید است با استخدام همکاران توانمند و رعایت قوانین مربوطه خدمات خود را توسعه داده و رضایت مراجعین محترم را جلب نماید. صرافی کسب و کاری است که مجوز قانونی برای تبدیل یک ارز به ارز دیگر را برای مشتریان خود دارد. صرافی ها پول فیات (اسکناس و سکه) را تبدیل می کنند و معمولاً این کار را با ماشین شمارش پول انجام می دهند. صرافی ها معاملات را در اشکال و مکان های مختلف انجام می دهند. صرافی ها ممکن است شامل یک نفر، یک دفتر کوچک با چند کارمند یا شبکه ای از کیوسک های کوچک خدماتی نصب شده در فرودگاه ها باشد. بانک های بزرگ بین المللی خدمات تبدیل ارز را در دستگاه های خودپرداز خود ارائه می دهند. در مقیاس وسیع تر، این تغییر قیمت را «بازگشت» می نامند. صرافی ها را می توان در شرکت هایی که این خدمات را به صورت آنلاین ارائه می دهند نیز یافت. این خدمات ممکن است توسط یک بانک، کارگزاری فارکس یا سایر انواع موسسات مالی ارائه شود. صرافی ها سود خود را با اضافه کردن مبلغی تحت عنوان کارمزد یا با گرفتن کارمزد از مشتریان به دست می آورند.