4.5 میلیارد دلار، خسارت سال گذشته اوبر

uber
An Uber Technologies Inc. logo sits on a smartphone display in this arranged photograph in London, U.K., on Friday, Dec. 22, 2017. Uber will be regulated in European Union countries as a transport company after the bloc's top court rejected its claim to be a digital service provider, a decision that could increase legal risks for other gig-economy companies including Airbnb. Photographer: Chris J. Ratcliffe/Bloomberg via Getty Images

اوبر به تازگی نتایج مالی سه ماه چهارم خود را منتشر کرده است که نشان می دهد، خسارت و ضرر و زیان این شرکت سوارکاری در سال 2017، 61 درصد افزایش یافته است.

 ماجراهای اوبر همچنان ادامه دارد. البته که این شرکت که با ارزش ترین استارت آپ جهان هم محسوب می شود، احتمالا همیشه در صدر اخبار باقی خواهد ماند و همه اقدامات آن زیر ذره بین خبرگزاری ها می ماند.

سی ان بی سی هم گزارشی جدید از اوبر منتشر کرده است. طبق این گزارش، اوبر به تازگی نتایج مالی سه ماه چهارم خود را منتشر کرده است که نشان می دهد، خسارت و ضرر و زیان این شرکت تاکسی یاب در سال 2017، 61 درصد افزایش یافته است.

طبق اعداد و ارقامی که منتشر شده است، اوبر در سال گذشته، 4.5 میلیارد دلار از دست داد که بیشتر از 2.8 میلیارد دلار سال 2016 بوده است.

با این حال، این گزارش سه ماه چهارم، اولیه دوره کامل ریاست دارا خسروشاهی بر اوبر بوده است. در همین سه ماه چهارم، ضرر و زیان اوبر از 1.46 میلیارد دلار در سه ماه سوم به 1.1 میلیارد دلار در سه ماه چهارم کاهش پیدا کرد.

البته که درآمد در این مدت هم حدود 14 درصد رشد کرده از 9 میلیارد دلار به 11.1 میلیارد دلار رسیده است.طبق گفته بلومبرگ، اوبر سال گذشته را با حدود 6 میلیارد دلار پول نقد که 13 درصد کمتر اس از گذشته بود، به پایان رساند.

طبق گزارش سی ان بی سی، اوبر مجبور نیست نتایج مالی خود را به طور عمومی گزارش کند، اما برخی از ارقام را در ماه های اخیر منتشر کرده است.

طبق گزارش های منتشر شده، با وجود گذشت یک سال از رسوایی ها و چالش های اوبر، این شرکت با حدود 68 میلیارد دلار، هنوز هم با ارزش ترین استارت آپ ایالات متحده است. بودجه این استارت آپ تاکسی یاب، در سال های اخیر چند میلیارد دلار افزایش داشته است. از جمله 3.5 میلیارد دلار از صندوق سرمایه گذاری عربستان و 2 میلیارد دلار هم در قالب یک وام حمایتی. سال گذشته، اوبر چالش های زیادی داشت و مشکلاتی فراوانی را پشت سرگذاشته است. در این سال تراویس کالانیک، بنیانگذار این استارت آپ از سمت مدیرعاملی برکنار شد و از ماه آگوست، دارا خسروشاهی مدیرعامل شرکت شده است.

اوبر با همکاری یک شرکت ساخت سازه های هوایی تاکسی هوایی راه اندازی می کند. به نوشته بلومبرگ همکاری استارت آپ فناوری محور اوبر  با یک شرکت هلی کوپتر سازی به نام Bell Helicopter Textron  قرار است به انقلابی در حمل و نقل عمومی منجر شود. مدیر اجرایی این شرکت از انتظار فروش اولین تاکسی هوایی به اوبر در دهه آینده خبر داده است. به گفته پاتریک مولای تاکسی هوایی مرحله بعدی برای توسعه صنعت هلی کوپترسازی است. مولای گفت: نه همین فردا  اما مردم در آینده ای نزدیک تاکسی هوایی را خواهند دید.

مطلب قبلیوزیر راه و شهرسازی: وقت آن است وضعیت خصوصی سازی بازنگری شود
مطلب بعدیبسته شدن شدن 755 حساب ارزی با 20 هزار میلیارد تومان گردش مالی

دیدگاه شما

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید