افزایش 8 میلیون تنی ظرفیت تولید فولاد

مدیرعامل بانک صنعت و معدن اعلام کرد : این بانک 5 طرح را در حوزه گندله سازی و خطوط نورد مجموعا به ارزش 3 میلیارد دلار طی 4 سال گذشته تامین مالی انجام داد که با این اقدام ظرفیت تولید بخش فولاد 8 میلیون تن اضافه و به 17 میلیون تن می رسد.

به گزارش شاتا افخمی در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری تامین مالی طرحهای معدنی صندوق بیمه فعالیتهای معدنی و بانک صنعت و

معدن  افزود : با افزایش این میزان تولید فولاد ،  کشورمان از رتبه 14 به رتبه 10 ارتقا می باید.
وی با اعلام حمایت بانک صنعت و معدن از تامین مالی صنایع معدنی به ویژه صنایع پایین دستی در دولت یازدهم و دوازدهم تصریح کرد :

بانک با تامین مالی طرحهای متوقف و با کمک وزارت صنعت و ایمیدرو،  در 7 طرح فولادی نیز تامین مالی  را انجام داد و اکنون خطوط بخش احیای این واحد ها راه اندازی شده یا در حال راه اندازی است.

سامانه هوشمند B2B ایکسب

توسعه بازار و دسترسی به خریداران عمده و تأمین‌کنندگان معتبر

یک درخواست، چندین پیشنهاد قیمت رایگان | بازار B2B ایران و بین‌الملل

افخمی اضافه کرد : همچنین  در حوزه سرب و روی و مس تامین مالی صورت گرفت  و با حمایت از صنایع معدنی به ویژه در بخش متوسط و کوچک  به  توسعه و فعالیت این  واحد ها کمک کردیم.

وی با اشاره به تفاهم نامه اخیر گفت : در فازاول حد اقل  100میلیارد تومان به صنایع کوچک و متوسط معدنی دارای توجیه اقتصادی تسهیلات پرداخت می شود .

افخمی یاد‌آور شد : بانک صنعت و معدن در اقدامات زیر ساختی به ویژه خط آهن 2 میلیارد دلار حمایت مالی انجام داد ،اکنون LC های آن باز شده و خطوط آهن ظرف 2 سال اینده  درجهت خدمت به اقتصاد و صنعت کشور راه اندازی می شود.

به گفته وی این بانک در بخش نیروگاهی هم تامین مالی 47 درصدی نیروگاهها را با مبلغ 2 میلیارد دلار انجام داده است.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن در ادامه اعلام کرد : در حوزه معدنی به ویژه تامین مالی معادن کوچک و متوسط نرخ سود تسهیلات را یک درصد به صورت داوطلبانه کاهش دادیم.

ترک پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!