فروش ارز مسافرتی متوقف می‌شود

بنا به اعلام بانک مرکزی، از بیستم شهریورماه، فروش ارز مسافرتی به نرخ دولتی متوقف شده و از این پس فروش ارز از طریق نظام بانکی به نرخ آزاد صورت می گیرد.

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، تاکنون مسافران ایرانی که بیش از دوازده سال سن داشتند و از راه های هوایی، زمینی، ریلی و دریایی از کشور خارج می شدند، می‌توانستند برای یک بار در طول سال حداکثر ۳۰۰ دلار آمریکا یا معادل آن را، با ارائه گذرنامه معتبر جمهوری اسلامی ایران، بلیط مسافرت، ویزای کشور مقصد (در خصوص کشورهایی که نیاز به اخذ ویزا دارند) و تعهد کتبی مسافر مبنی بر خرید ارز مسافرتی فقط از یک منبع، با نرخ مبادله‌ای تهیه کنند.

اما با بخشنامه جدید بانک مرکزی، “از تاریخ بیستم شهریور، فروش ارز مسافرتی با نرخ مبادله ای از ذیل قسمت “ب” بخش سوم مجموعه مقررات ارزی، حذف و فروش ارز مسافرتی با نرخ بازار (آزاد) انجام خواهد پذیرفت.”

بانک مرکزی تاکید کرده که در سال جاری با هدف رفاه حال شرکت کنندگان در گردهمایی اربعین حسینی، همانند سال های گذشته، ارز مسافرتی به میزان حداکثر ۲۰۰ دلار آمریکا به نرخ مبادله‌ای با ارائه گذرنامه معتبر جمهوری اسلامی ایران و بلیط مسافرت برای زائران این مراسم را از طریق بانک‌های ملی ایران، ملت و سامان تامین می کند.

سامانه هوشمند B2B ایکسب

توسعه بازار و دسترسی به خریداران عمده و تأمین‌کنندگان معتبر

یک درخواست، چندین پیشنهاد قیمت رایگان | بازار B2B ایران و بین‌الملل

ترک پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!