مدیرعامل اتحادیه فرش دستباف میگوید ارزآوری و اشتغال ارزان و پایدار مهمترین ویژگی فرش دستباف است و دولت برای تحقق اهداف اشتغال نباید فرش دستباف را نادیده بگیرد.
عبدالله بهرامی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: پس از برجام و با رفع تحریمها صادرات فرش ایران به کشورهای خارجی تاثیر خوبی بر ارزآوری صنعت فرش داشت به نحوی که صادرات فرش از ۲۹۰ میلیون در سال ۱۳۹۴ به بیش از ۳۳۰ میلیون دلار در ۱۱ ماهه سال ۱۳۹۵ رسید.
وی افزود: با توجه به شعار محوری سال و ویژگیهای فرش دستباف و تلاش دولت برای بهبود روابط بینالمللی صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری در سال ۱۳۹۶ هدفی دستیافتنی خواهد بود.
او با بیان اینکه فرش دستباف دارای مشخصههایی است که با مبانی اقتصاد مقاومتی انطباق دارد خاطرنشان کرد: استفاده از منابع داخلی، مواد اولیه، طراحان، بافندگان، استادکاران، تولید صادرات محور و اشتغال پایدار و کمهزینه از ویژگیها و مولفههای فرش دستباف به شمار میرود.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی فرش دستباف با بیان اینکه بیش از ۸۵ درصد تولیدات فرش دستباف ایران صادر میشود، گفت: فرش دستباف با ارزآوری و صادرات گسترده میتواند بسیاری از اهداف اشتغال دولت را محقق کند.
او با اشاره به نامگذاری سال ۹۶ به نام اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: فرش دستباف با توجه به وجود منابع داخلی و تولید صادرات محور با ارزش افزوده بالا از مصادیق بارز اقتصاد مقاومتی است و با توجه به تاکید مقام معظم رهبری و مطالبات مردم، تولید و اشتغال محور اصلی برنامه ششم و سیاستهای اجرایی دولت دوازدهم خواهد بود.
وی در پایان با بیان اینکه برای ساماندهی تولید و اشتغال بخش تعاون باید به جایگاه و سهم شایسته خود دست پیدا کند، افزود: تعاونیها فرش و صنایع دستی در این بخش رشد قابل قبولی داشته و پتانسیل قابل اتکایی در تعاون وجود دارد که میتواند در صورت تامین منابع مالی اشتغال پایدار و چشمگیر ایجاد کند.
مجله خبری ایکسب، بازتاب اخبار و گزارشهای صنعت و اقتصاد ایران و جهان