بهترین دستگاه های خشک کن را از ما بخواهید

بهترین دستگاه های خشک کن را از ما بخواهید

به نقل از وبسایت آخرین خبر، شرکت آریا صنعت جز بهترین تولیدکنندگان ماشین آلات صنایع غذایی به خصوص دستگاه های خشک کن است، بهترین دستگاه خشک کن به دستگاهی اطلاق می شود که جوابگوی نیاز مشتری باشد، سیرکوله دمای یکدست، تخلیه رطوبت مناسب و کاربری آسان داشته باشد و محصول را بدون از دست دادن کیفیت در کوتاه ترین زمان ممکن خشک کند علاوه بر این موارد مصرف سوخت بهینه نیز داشته باشد، در ادامه به معرفی بهترین دستگاه های خشک کن خواهیم پرداخت.

لیست بهترین دستگاه های خشک کن تولیدی شرکت آریا صنعت

شرکت آریا صنعت به صورت تخصصی ساخت دستگاه خشک کن را با کیفیت بسیار بالا انجام می دهد، این دستگاه ها بر اساس ماهیت محصول، مکانیزم و شکل دستگاه در حالت های زیر تولید می شوند.

انواع دستگاه خشک کن براساس ظرفیت

  1. دستگاه خشک کن خانگی: این دستگاه به شکل یک کابین کوچک ساخته می شود و به صورت کاملا هوشمند عمل می کند که قابلیت خشک کردن انواع محصولات را در حجم خانگی دارد، برای خشک کردن میوه، سبزی، گوشت، مرغ، ماهی، میگو، جلبک، قارچ و… می توان از این دستگاه استفاده کرد، این دستگاه به خشک کن کابینی مینی پلاس شناخته می شود.
دستگاه خشک کن خانگی تولید آریا صنعت
  1. دستگاه خشک کن نیمه صنعتی: دستگاه خشک کن نیمه صنعتی نیز به شکل کابین و در دو مدل تک کابین و دو کابین ساخته می شود، دستگاه تک کابین دارای 56 عدد سبد به ابعاد 72*72 سانتی متر و دستگاه دو کابین دارای 112 عدد سبد به ابعاد 72*72 سانتی متر می باشد.
دستگاه خشک کن نیمه صنعتی تولید آریا صنعت
  1. دستگاه خشک کن صنعتی: این دستگاه بر اساس نوع محصول در مدل های مختلف تولید می شوند که در زیر به شرح هر کدام می پردازیم.
دستگاه خشک کن صنعتی تولید آریا صنعت

انواع دستگاه خشک کن صنعتی

دستگاه خشک کن کابینی: پرکاربردترین دستگاه ها در بین خشک کن ها صنعتی هستند، زیرا قابلیت خشک کردن هر نوع محصولی را دارند، مصرف سوخت بسیار پائینی دارند و با انواع سوخت های برق، گاز، گازوئیل، ذغال سنگ، دوگانه، سه گانه و… قابلیت کار کردن دارند، علاوه بر این موارد در ظرفیت های مختلف هم تولید می شوند. دستگاه های خشک کن صنعتی کابینی به صورت سه کابین، چهار، شش کابین و… ساخته می شوند و تمامی تنظیمات دستگاه به صورت اتومات انجام می شود.

دستگاه خشک کن تونلی: این دستگاه اغلب برای خشک کردن سبزی، یونجه، میوه، محصولات خمیری و… در ظرفیت های مختلف به کار می رود، داخل این دستگاه نوار نقاله سرتاسری وجود دارد که طول و عرض آن تعیین کننده میزان بار ورودی به داخل دستگاه می باشد، این دستگاه امکان ساخت به شکل طبقاتی را نیز دارد.

دستگاه خشک کن تونلی تولید آریا صنعت

دستگاه خشک کن روتاری: این دستگاه به شکل دوار ساخته می شود و به همین علت به این اسم نامگذاری شده است و برای خشک کردن محصولاتی مانند پودر، گرانول ها ریز و درشت از این دستگاه استفاده می شود، دستگاه خشک کن روتاری به شکل حرارت مستقیم و غیر مستقیم در ظرفیت های مختلف ساخته می شود، برای محصولات حساس به دما از روش غیر مستقیم استفاده می شود، این دستگاه با حداقل طول 6 متر و قطر 64 سانتی متر ساخته می شوند.

دستگاه درام درایر: دستگاه خشک کن درام داریر برای خشک کردن مایعات با ویسکوزیته های مختیلف ساخته می شود، این دستگاه ها از نظر شکل شبیه به دستگاه های روتاری می باشند و با این تفاوت که محصول روی سطح آن ریخته می شود، این دستگاه ها نیز در ظرفیت های مختلف ساخته می شوند.

دستگاه خشک کن وکیومی: از دستگاه خشک کن وکیومی برای خشک کردن محصولاتی استفاده می شود که به سرعت باید خشک شوند تا در معرض اکسیژن قرار نگیرند، این خشک کن ها تحت خلا هم نامیده می شوند و در ظرفیت های مختلف طراحی و ساخته می شوند.

دسته بندی بهترین خشک کن ها بر اساس نوع محصول

  1. دستگاه خشک کن میوه: این دستگاه ها به صورت کابینی و تونلی در ظرفیت های مختلف ساخته می شوند، در مورد دستگاه های کابینی و تونلی به صورت مفصل در بالا توضیح دادیم، مکانیزم خشک کردن دستگاه های میوه خشک کن شرکت آریا صنعت، هوای داغ می باشد، نحوه حرارت دهی در این دستگاه ها به صورت غیر مستقیم می باشد و انواع میوه ها بدون تغییر رنگ و در بالاترین سطح کیفیت هم در دستگاه های کابینی و هم تونلی خشک می شود.
  2. دستگاه خشک کن گوشت، مرغ و ماهی: برای خشک کردن گوشت، مرغ، ماهی، ضایعات گوشت و… هم از دستگاه های کابینی و هم تونلی می توان استفاده کرد، به علت قیمت مناسب و کاربری راحت تر و ابعاد مناسب، معمولا کاربرد دستگاه های کابینی برای این محصولات بیشتر می باشد، ضایعات مرغ مانند پای مرغ، کله، جگر و سنگدان، ضایعات گوسفند و گاو و سایر احشام مانند کله پاچه، سیرابی، شیردان، هزارلا، قلم گوسفند و گاو، خمیر گوشت و… را به راحتی در این دستگاه در ظرفیت های مختلف می توان خشک کرد.
  3. دستگاه خشک کن جلبک: برای خشک کردن جلبک، خشک کن های کابینی بیشترین کاربرد را دارند، خشک کن های کابینی در ظرفیت های مختلف ساخته می شوند و با استفاده از حرارت مستقیم و بدون اینکه جلبک تغییر رنگ بدهد و در زمان مناسب خشک می شود، در این دستگاه ها جلبک روی سینی ها ریخته و به داخل کابین منتقل می شود.
  4. دستگاه خشک کن سبزی: دستگاه های خشک کن میوه و سبزی تقریبا مشترک می باشد، برای خشک کردن سبزی در حجم های صنعتی از دستگاه های کابینی بزرگ و تونلی استفاده می شود و در حجم های خانگی و نیمه صنعتی نیز از دستگاه های کابینی استفاده می شود.
  5. دستگاه خشک کن پودر: از دستگاه های خشک کن پودر به دستگاه های خشک کن روتاری و کابینی می توان اشاره کرد، این دستگاه ها بسته به ظرفیت تولید کارفرما مورد استفاده قرار می گیرند و در ظرفیت های صنعتی از دستگاه های روتاری برای این کار استفاده می شود.
  6. دستگاه خشک کن مواد خمیری و مایعات: برای خشک کردن مایعات و مواد خمیری از دستگاه درام داریر استفاده می شود، این دستگاه با طول و قطر مختلف ساخته می شود، نحوه حرارت دهی در این دستگاه ها هم می تواند با استفاده از بویلر باشد و هم مشعل که در هر صورت به روش غیر مستقیم اجرا می شود.
  7. دستگاه خشک کن تخمه: برای خشک کردن تخمه از دستگاه خشک کن سرند استفاده می شود، این دستگاه ها مجهز به جت هیتر می باشند که میزان حرارت لازم برای خشک کردن محصول را فراهم می کند و انواع تخمه را با این دستگاه ها می توان خشک کرد.
  8. دستگاه خشک کن دارو: بسته به نوع دارو برای خشک کردن آن می توان از دستگاه های خشک کن کابینی، تونلی، دوار یا روتاری، درام درایر، خشک کن های وکیومی و … استفاده کرد. از آنجایی که این دستگاه ها در کلین روم یا اتاق تمیز استفاده می شوند باید از جنس تمام استنلس استیل و کاملا ایزوله باشند. این دستگاه ها معمولا برقی ساخته می شوند.
  9. دستگاه خشک کن قطعات: برای خشک کردن قطعات بسته به ابعاد و زن آنها، ظرفیت تولید و میزان خیس بودن از دستگاه های خشک کن کابینی و تونلی با سایزهای مختلف استفاده می شود، نمونه هایی از این قطعات، قطعات خودرو، درب ماشین لباسشویی و… را می توان نام برد.
مطلب قبلیایده‌های خلاقانه تبلیغات برندهای ایرانی
مطلب بعدیشکلاتی برای دوستداران طعم‌های خاص و طبیعی

دیدگاه شما

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید