ورود سازمان تعزیرات به گران‌فروشی مسکن و خودرو

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه این سازمان بنا به شکایات مردم به موضوع ورود کرده و رسیدگی می‌کند گفت: برخی از موضوعات حوزه خودرو و مسکن مانند تبیین قیمت‌ها و… به مداخله سایر وزارتخانه‌ها نیاز دارد که این مسائل در کمیسیون‌ها و دستگاهای مختلف در حال بررسی است.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از خانه ملت، جمال انصاری رئیس سازمان تعزیرات حکومتی درباره گرانی‌های افسار گسیخته در بازار خودرو و مسکن، گفت: سازمان تعزیرات حکومتی، ماموریتی برای ساماندهی بازار مسکن ندارد اما اگر مردم به دلیل گران فروشی املاک یا بالا بودن کرایه‌ها به این سازمان شکایت کنند ما به صورت مصداقی ورود می‌کنیم.

معاون وزیر دادگستری با بیان اینکه سازمان تعزیرات در طول سال گذشته و جاری به شکایات مردم و توقعات آنها رسیدگی کرده است، افزود: درباره مشکلات موجود در بازار خودرو نیز ما براساس اظهارات و شکایات مردم ورود کرده و به موضوع رسیدگی می‌کنیم، شکایت‌های مربوط به شرکت‌های خودروسازی و شرکت‌های واردکننده خودرو در سال گذشته نسبت به سال 96 حدود 7 برابر افزایش پیدا کرد مثلا اگر در سال 96، 800 شکایت در حوزه خودرو به سازمان تعزیرات حکومتی واصل شد این تعداد در سال 97 به 7 هزار شکایت‌ افزایش پیدا کرد که این موضوع بیانگر عزم سازمان در برخود با تخلفات و رسیدگی به شکایات افراد ذیحق و خریدار خودرو است.

گرانفروشی در بازار مسکن

سامانه هوشمند B2B ایکسب

توسعه بازار و دسترسی به خریداران عمده و تأمین‌کنندگان معتبر

یک درخواست، چندین پیشنهاد قیمت رایگان | بازار B2B ایران و بین‌الملل

انصاری با بیان اینکه سازمان تعزیرات حکومتی بنا به شکایات مردم به موضوع ورود کرده و رسیدگی می‌کند، اظهار کرد: برخی از موضوعات حوزه خودرو و مسکن مانند تبیین قیمت‌ها و… به مداخله سایر وزارتخانه‌ها نیاز دارد که این مسائل در کمیسیون‌ها و دستگاهای مختلف در حال بررسی است.

وی با بیان اینکه اگر در حوزه خودرو و مسکن به دلیل گران فروشی، عدم انجام تعهد فروش و … شکایتی به سازمان تعزیرات برسد، این سازمان با متخلفان برخورد شدیدی می‌کند، ادامه داد: سازمان تعزیرات نمی تواند بر بازار نظارت کند و باید بنا بر شکایات به موضوع ورود کند.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه گستردگی فعالیت سازمان تحت امرش در حال افزایش است، خاطرنشان کرد: سازمان تعزیرات رسالت سازمان یافته ای برای ساماندهی بازار ندارد و بنا به شکایات افراد ورود می کند.

ترک پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!