رهبران موفق چه ویژگی هایی دارند؟

برخی از رهبران در حوزه جامعه، استراتژی، تکنولوژی و استعداد در قیاس با دیگران پیشرفت بهتری داشته­اند و در برخورد با چالش­های موجود در ین حوزه­ها موفق­تر عمل کرده‌اند.

در حال حاضر چالش­های مربوط به مهارت از هر زمان دیگری آشکارتر شده است. شکاف مهارتی موجود در بخش­های مختلف دنیا از دید رهبران پوشیده نیست و دیگر مشخص شده که سیستم­های آموزشی فعلی برای حل این موضوع کارآمدی کافی را ندارند. اغلب مدیران می­گویند که ترجیح می­دهند به جای استخدام نیروهای جدید به تربیت و آموزش نیروی انسانی حال حاضر خود بپردازند اما تحقیق صورت گرفته نشان می­دهد در مورد اینکه چه مهارت­هایی بیش از سایر مهارت­ها مورد نیاز است و چه کسی مسئولیت این آموزش را بر عهده دارد، میان کارمندان جوان و رهبران تفاوت وجود دارد.

با رسیدن به چنین نتایجی بود که دریافتیم برخی از رهبران در حوزه جامعه، استراتژی، تکنولوژی و استعداد در قیاس با دیگران پیشرفت بهتری داشته­اند و در برخورد با چالش­های موجود در ین حوزه­ها موفق­تر عمل کرده‌اند. پس از دسته­بندی این مدیران به چهار تیپ و شیوه مدیریتی رسیدیم.

  1. 1. قهرمانان اجتماعی: برخی از رهبران به خاطر توانایی­شان در انجام کار نیک شناخته می­شوند. این طرفداران اجتماع برای کسب‌وکار خودشان هم از ابتکارات اجتماعی استفاده می­کنند. خوش­بینی آنها برای خلق تاثیرات اجتماعی به شیوه­های گوناگونی بر روی چشم­انداز آنها هم موثر واقع می­شود. این دسته از رهبران بیش از بقیه می­گقتند که نیروی انسانی آنها برای انتقال به عصر دیجیتال آماده است و بسیار بیشتر از ديگران آماده­اند تا این نیروها را آموزش دهند. شرکت­هایی که رهبرانشان قهرمانان اجتماعی شناخته می­شوند رشد بیشتری به نسبت آنانی دارند که نتوانسته­اند بین انجام کار نیک و کسب سود تعادل ایجاد کنند.
  2. 2. تصمیم­گیران داده‌محور: برخی از مدیران از طریق در پیش گرفتن راه­های داده‌محور و روشمند بر چالش استراتژی تصمیم­گیری غلبه می­کنند. این تصمیم­گیران داده‌محور تقریبا دو برابر بیشتر امکان دارد که بگویند حاضرند بر روی موقعیت­های موجود در دوره چهارم انقلاب صنعتی سرمایه­گذاری کنند. در سال گذشته تقریبا نیمی از سازمان­های این‌چنینی رشد فروش سالانه 5 درصدی یا بیشتر نشان دادند در حالی که در سایر شرکت‌ها چنین نتایجی تنها در یک‌چهارم آنها دیده شد.
  3. 3. تحول­آفرینان: این رهبران متوجه این هستند که سرمایه­گذاری در خلاقیت­های تحول­آفرین باعث می­شود که سازمانشان از رقبا متمایز شود. آنها اعتماد به نفس دارند که سبب می­شود بهتر با نادانسته­ها و نقاط مبهم دوره چهارم انقلاب صنعتی روبه­رو شوند، شرکت­هایی که به خود اطمینان دارند آمادگی بهتری برای به کار گرفتن تکنولوژی­های تحول­آفرین دارند. سازمان­های زیر نظر تحول­آفرینان معمولا فرایندهای تصمیم­گیری روشن­تری دارند و احتمال اینکه تصمیمات مبتنی بر داده را از شیوه­های مختلف اتخاذ کنند بیشتر است.
  4. 4. استعدادهای درخشان: این مدیران در حال آماده کردن نیروی انسانی خود برای انتقال به دوره دیجیتال هستند. احتمال اینکه آنها برای کارهای آینده بر روی بازتربیت نیروهای خود حاضر به سرمایه­گذاری باشند به نسبت سایر مدیران احتمال قوی­تری است. استعدادهای درخشان همچنین به ایجاد تاثیرات اجتماعی و دیدن نتیجه سریع کارشان هم توجه دارند و 64 درصد از آنان تا همین حالا موفق شده­اند جریان­های مالی و سودآور جدیدی مبتنی بر خلاقیت­های متاثر از جامعه ایجاد کنند.
مطلب قبلیبهشت مهاجرتی استارت آپ‌ها کجاست
مطلب بعدیمشتریان نفت ایران در انتظار تمدید معافیت‌های آمریکا

دیدگاه شما

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید