استارت‌آپ‌ها چطور از هوش مصنوعی برای کلاس‌های درسی استفاده می‌کنند

استارت‌آپ ابوظبی چطور از هوش مصنوعی برای یادگیری بچه‌های استفاده می‌کند؟ هوش مصنوعی دنیا را فراگرفته است و مشخص نیست تا 10 سال آینده چه تغییرات و تحولاتی در دنیا ایجاد کند. اما همه کارشناسان و دانشمندان معتقدند، هوش مصنوعی آینده بشر است. حالا سی ان ان گزارشی درباره استارت آپی منتشر کرده است که از هوش مصنوعی برای یادگیری دانش‌آموزان استفاده می‌کند.

این گزارش می‌نویسد: بدون کتاب، بدون تخته وایت برد و بدون هیچ خودکار و ماژیکی. این واقعیت جدید برای بیشتر کلاس‌های درس در سرتاسر ابوظبی است، جایی که استارت آپ الف  برای خلق روش‌های جدید یادگیری از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.

استارت آپ Alef Education، چهار سال پیش تأسیس شد. او طی این مدت موفق شده است تا پلت فرم دیجیتال خود را به ده‌ها مدرسه در ابوظبی و العین دیگر شهر امارات پیاده کند.

استارت آپ الف همکاری نزدیکی با دولت امارات دارد. به همین دلیل هم توانسته این پلت فرم را برای 25 هزار دانش‌آموز در 57 مدرسه دولتی ارائه دهد. البته دو مدرسه خصوصی در ابوظبی هم از این پلت فرم استفاده می‌کنند.

این استارت آپ اولین فعالیت خارج از کشور را در دو مدرسه خصوصی در ایالات‌متحده انجام داد. این پلت فرم روی دروس اصلی مانند ریاضی، علوم و زبان انگلیسی متمرکز است. این پلت فرم به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا با استفاده از هوش مصنوعی برنامه‌های درسی را براساس دلخواه خود انجام دهند.

جفری آلفونزو، مدیرعامل الف به سی ان ان گفت: ما میلیون‌ها داده را در روز ثبت می‌کنیم، درحالی‌که یک انسان نمی‌تواند این میزان داده را پردازش کند.

به گفته او این استارت آپ داده‌ها را با استفاده از الگوریتم‌هایی موردبررسی قرار می‌دهد و می‌تواند مفاهیم تلاش و تسلط بر درس‌های مختلف را شناسایی کند. این پلت فرم به دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌ها در زمان واقعی بازخورد می‌دهد و براساس آن تنظیم می‌شود.

برای دانش‌آموزان این می‌تواند به معنی این باشد که به‌صورت شخصی‌تر دروس تکرار می‌شود تا به درک بیشتر آن‌ها کمک کند. این پلت فرم همچنین می‌تواند نقاط قوت دانش‌آموزان را شناسایی کند.

آلفونزو می‌گوید: آیا این عالی نیست که بچه‌ها بتوانند به سمت حرفه‌های مناسب و انتخاب رشته تحصیلی مناسب هدایت شوند؟ اگر یک دانش‌آموز واقعاً در رشته علوم موفق است، چرا باید تمرکزش را روی چیزی غیر از دانشمند شدن یا فضانوردی بگذارد؟ این آرمان آینده ماست که بتوانیم با استفاده از هوش مصنوعی برای پیدا کردن مسیر یادگیری فردی استفاده کنیم.

اما نگرانی‌هایی هم وجود دارد که درک این فناوری هزینه‌هایی هم به بار آورد، ازجمله اینکه کودکان روزانه زمان زیادی را در مقابل صفحه کامپیوتر و صفحه‌نمایش بگذارند. البته آلفونزو می‌گوید با محدود کردن این زمان به 3.5 ساعت در روز این نگرانی را برطرف کرده است. کلاس‌ها به‌صورت عملی برگزار می‌شود و دانش‌آموزان در آن با یکدیگر همکاری می‌کنند.

هدف این استارت آپ این است که در آینده بتواند به کشورهای مختلف ورود کند. چشم‌انداز بلندپروازانه آن این است که در طول ده سال آینده یک میلیارد نفر را تحت تأثیر قرار دهد.

مطلب قبلینوسان بازار خودرو از کجا آب می‌خورد؟
مطلب بعدیرئیس کنفدراسیون صادرات ایران: بازار کشش دلار بالای ۱۰ هزار تومان را ندارد

دیدگاه شما

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید